MUZ FM

NEWS

Instagram introduce cea mai așteptată funcție, partajarea postărilor

O funcție similară cu Share pe Facebook, noua opțiune din Instagram este momentan experimentată pe un număr limitat de utilizatori.Este vorba de posibilitatea partajării unei postări existente a altei persoane.

Ca orice altă schimbare majoră, este dificil să-ți dai seama cum va fi primită de membrii platformei și o perioadă de teste este recomandabilă.

În trecut, dacă îți doreai să postezi din nou ceva ce ai văzut pe Instagram, trebuia să instalezi o aplicație dedicată în acest sens sau să faci o captură de ecran. Noul sistem va ușura enorm procesul. ”Testăm în permanență moduri prin care să-ți fie mai ușor să partajezi orice moment cu prietenii de pe Instagram.” Astfel au argumentat oficialii Instagram decizia integrării unui buton de partajare celor de la Engadget.

În mod previzibil, nu poți să partajezi mai departe decât o postare apărută pe un profil public, nu și pe unul privat. Este important de reținut că atunci când încerci să partajezi o postare, aceea nu-ți va apărea în fluxul propriu de pe Instagram ci în secțiunea Story, de unde va dispărea automat după 24 de ore.

________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns