MUZ FM

NEWS

Calvin Harris va colabora cu Dua Lipa!

Calvin Harris tocmai a anunțat pe contul lui ofical de Twitter că și-a unit forțele cu Dua Lipa pentru a lansa o nouă piesă, denumită „One Kiss”. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Cunoscutul DJ a colaborat și cu PartyNextDoor la melodia „Nuh Ready Nuh Ready”, care a urcat pe locul 8 în topul Dance/Electronic Digital Sales.

Harris își alege adesea nume pop sonore cu care lucrează la piese – putem aminti colaborarea cu Rihanna la melodiile „We found love” sau „This is what you came from” sau cele cu Katy Perry, Ariana Grande sau Ellie Goulding.

Dua Lipa, a fost în fruntea topurilor în 2017, cu albumul de debut. Ultima ei piesă, „IDGAF”, a strâns aproape 200 de milioane de vizualizări pe YouTube la doar 2 luni de la lansare. La începutul anului 2017, artista a fost în top 15 cu 3 piese în mod simultan, „Scared to be lonely” (în colaborare cu Martin Garrix), „No lie” (alături de Sean Paul) și „Be the one”.

În cadrul premiilor BRIT Awards 2018, artista britanică a plecat acasă cu trofeul pentru „Best Female Solo Artist” și „British Breakthrough Act”.

Piesa va fi lansată oficial pe data de 6 aprilie, fiind deja disponibilă pentru pre-save pe Spotify.

_____________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns