MUZ FM

NEWS

Muz FM te invită: YARDSALE l’italiano vero

Duminică, 9 iunie, Muz FM şi YARDSALE te invită la ediția în stil italian sub genericul „L’italiano vero”! Feeria în stilul „vacanței la Roma”, acompaniată de ritmurile și melodiile estradei italiene.

Locaţia: Muzeul De Etnografie, str. M. Kogălniceanu 82

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Market: Nu va fi exact ca în boutique-ul lui Versace din Milano, dar vei avea posibilitatea de a procura haine din garderobele și colecțiile celor mai stilate domnițe ale Chișinăului. De asemenea, poţi găsi bijuterii hand-made și lucruri unicate din argint, articole de textil din India, jocuri și jucării, parfumerie, obiecte de decor și o mulțime de lucruri interesante.

Copii: Ateliere de confecționare a obiectelor din spaghete. Jocuri de masă, yoga pentru copii, jocuri la iarbă verde cu personajele din desene animate și cei mai hazlii animatori. Ateliere de desen pe nisip, desen pe apă, desen pe insigne și face-painting!


ART: Expoziția foto a Svetlanei Costiuc „Italia văzută de mine”. O suită de arii din celebrele opere italiene în interpretarea solistului Teatrului Național de Operă și Balet Grigore Râciu. Un set de disco italian de la Marcel Râbac. Lecție deschisă de limbă italiană în cadrul Karaoke „San Remo”.

Food&Drinks: Grisine cu ierburi aromate din Italia, biscotti, amaretti și alte dulciuri italiene, pasta Carbonara și pasta Pesto, gelato, aperol și limoncello. Produse eco direct de la fermieri și produse de brutărie de casă. Nu vor lipsi nici tradiționalele burgere, grătaruri de carne și supele shake. 

Dacă ai fost la YardSale-ul în stil italian și nu ai făcut poze cu Toto Cutugno al casei, în chip de Mona Lisa sau cu o pizza uriașă, nu ai dansat tarantela, o poți face intrând încă o dată! Deci, 9 iunie, Muzeul De Etnografie, str. M. Kogălniceanu 82!

*Taxa de intrare – 10 lei pentru biletul Muzeului (în semn de mulțumire pentru găzduirea evenimentului), plus 50 de lei la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratuit.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

Lasă un răspuns