MUZ FM

NEWS

Pitbull, remix dupa cea mai noua piesa promovata de Katy Perry! Vezi aici cum suna „Dark Horse”

Dupa ce a impresionat cu versurile melodiei „Unconditionally”, Katy Perry a decis sa promoveze o noua piesa de pe discul „Prism”.

Katy Perry este constienta de faptul ca interesul publicului trebuie surescitat, asa ca vedeta nu rateaza nicio ocazie pentru a isi promova piesele.

Dupa „Roar” si „Unconditionally”, a venit randul unei noi melodii sa isi gaseasca drumul spre succes. Gala de decernare a Premiilor Grammy 2014, a fost evenimentul perfect pentru ca piesa „Dark Horse” sa isi castige notorietarea. Katy Perry a pus un scena un spectacol in toata regula, iar rezultatul a fost pe masura implicarii cantaretei. Publicul select, prezent la show, a aplaudat frenetic reprezentatia artistei, semn ca debutul a fost unul cat se poate de promitator.

La doar doua zile de la acest moment, piesa „Dark Horse” a fost remixata de Pitbull, artistul care alaturi de Jennifer Lopez inregistreaza imnul FIFA World Cup 2014. Cantaretul, supranumit si Mr. Worldwide, a oferit o noua interpretare versurilor cantate initial de Juicy J.

Piesa „Dark Horse” este inclusa pe discul „Prism”, lansat de Katy Perry in anul 2013. Materialul discografic s-a dovedit a fi unul de succes si a ajuns chiar pe pozitia fruntasa in Billboard 200.

Noul single al artistei nu sta nici el mai rau, pana in prezent ajungand pe locul 2 in clasamentul american.