MUZ FM

NEWS

Elton John susține că Michael Jackson era „bolnav mintal”

Elton John, care a fost un bun prieten de-al lui Michael Jackson, susține că faima l-a îmbolnăvit pe star, care a devenit „bolnav mintal”.

Mai mult, acesta a afirmat, în noua sa carte de memorii, că era „tulburător să stai în preajma” lui Jackson. Cântărețul, în vârstă de 72 de ani, a explicat că a fost prieten cu regele muzicii pop la începutul carierei acestuia, însă a văzut cum Michael s-a schimbat odată cu creșterea faimei. S-au cunoscut pe când Michael Jackson avea doar 13 ani, iar Elton îl descria ca fiind „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”.

„Dar la un moment dat în anii ce au urmat, el a început să se izoleze de lume și de realitate, la fel cum a făcut-o Elvis Presley. Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui, iar Dumnezeu știe ce de ce medicamente era plin, dar de fiecare dată când l-am văzut, la maturitate, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut total mințile”, a scris Elton John în cartea sa.

„Nu mă refer la un mod ușor. Era total bolnav mintal, o persoană lângă care e deranjant să te afli”, a subliniat el.

Elton l-a invitat la una din petrecerile sale, unde a hoinărit și a fost găsit jucându-se cu fiul îngrijitoarei casei. „Dintr-un anume motiv, nu putea să facă față companiei adulților”, a explicat artistul. În cartea sa autobiografică, Elton John a făcut mai multe dezvăluiri. Acesta a mărturisit că a avut o copilărie dificilă și a vorbit despre relația cu regretata sa mamă, Sheila Farebrother. Sheila nu i-a cunoscut niciodată pe cei doi fii ai cântărețului, Zachary, în vârstă de 8 ani, și Elijah, de 6 ani, pe care Elton îi are cu soțul lui, David Furnish.

„Ea niciodată nu l-a plăcut pe David. Niciodată nu a plăcut pe nimeni. Niciodată nu a cerut să vadă copiii. Dar mă bucur că ei nu au cunoscut-o deoarece i-ar fi criticat, așa cum m-a criticat pe mine”, a povestit Elton John.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns