MUZ FM

NEWS

„24K Magic”, albumul Bruno Mars, cu cele mai bune vânzări de până acum

Bruno Mars şi-a promovat ca la carte noul album, iar faptul că a avut un single care a urcat până pe locul 5 în Hot 100 a fost de mare ajutor. Cât a reuşit, însă, să vândă în final 24K Magic?

Predicţiile pentru vânzările noului album Bruno Mars au fost ajustate după showul pe care acesta l-a făcut la American Music Awards, iar în final discul s-a vândut în 226.416 de copii, din care undeva la 30 de mii au fost doar în streaming, scrie urban.ro. Pentru cântăreţ e un număr foarte bun, e albumul cu cele mai bune vânzări de până acum, în ciuda faptului că discul nu a urcat pe prima poziţie, aceasta fiind ocupată de rockerii de la Metallica.

Şi vânzările pentru turneul de promovare o duc foarte bine, el a reuşit să vândă un milion de tichete în doar 24 de ore, ca urmare a showului de la American Music Awards şi emisiunii 60 minutes, o incursiune personal în viaţa cântăreţului. Pe lângă asta, turneul s-a mai înmulţit cu 15 alte showuri, iar până acum Bruno Mars are 100 de spectacole programate care îl vor plimba anul viitor prin America şi Europa.

Lasă un răspuns