MUZ FM

NEWS

28 de activităţi pe care neapărat trebuie să le încerci în această vară

Temperaturile din luna iulie fac mari pofte de vacanţe şi distracţii, lumea merge la mare, prin vacanţe, iar tu nu ai bani să faci toate lucrurile acestea. Îţi doreşti să te distrezi în această vară, dar nu ai bani şi nu ştii cum. Noi îţi oferim câteva idei de activităţi distractive de vară, care te vor costa aproape nimic.

1. Organizează un picnic
Ia-ți iubitul său iubita, familia, prietenii, și plecați împreună la un picnic. Spune-le tuturor să aducă mâncare, astfel încât să mănânce fiecare, exact ceea ce îi place.

2. Organizează un camping
Dacă stai la casă, organizează campingul în curte, iar dacă stai la bloc, încearcă să găsești o zonă interesantă undeva la periferie, unde poți fi sigur că nu vin nici urșii, nici poliția să te ia pe sus. Dacă ai un lac prin apropiere, ar fi perfect.

3. Plimbă-te
Plimbă-te peste tot, plimbă-te dis de dimineață, plimbă-te seară, plimbă-te cu prietenii, fă plimbări și descoperă lucruri noi și captivante.

4. Doboară un record mondial
De ce să nu dobori un record mondial? Poți să încerci să fii omul care mănâncă pizza în cel mai scurt timp, sau câți mici poți îndesă deodată în gură. Lucrurile prostești și amuzante îți vor colora vara. 

5. Du-te cu bicicleta
O aventură cu bicicleta va fi mereu distractivă. Poți închiria o bicicletă pentru o zi, și nici măcar nu te va costa prea mult, iar dacă ai deja una, cu atât mai bine.

6. Apucă-te de fitness
De ce nu încerci să dai kilogramele acelea jos, pe care tot vrei să le dai de foarte mult timp? Poți să te înscrii la o sală sau poți la fel de bine să faci acele exerciții acasă, simplu și ușor.

7. Găsește-ți un hobby
Vara este sezonul perfect pentru a-ți găsi un hobby. Învață să faci ce îți place. Nu o face ca să primești bani, fă-o gratuit pentru început și vei vedea că în timp vei primi și bani din acest mic hobby al tău.

8. Înscrie-te într-o echipă locală
Fie că îți place fotbalul, baschetul sau voleiul, poți să te înscrii într-o echipă locală sau să faci una împreună cu prietenii tăi și să participați la competiții.

9. Improvizează un tobogan
Ia-ți prietenii și mergeți pe deal. Întinde o bucată lungă de nailon, sau ceva asemănător, întinde-l de-a lungul dealului și pune apa pe el. Ca în imagine.

10. Vânătoare de comori
Mergeți într-un parc cu prietenii și ascundeți câteva lucruri, apoi puneți-i pe toți să caute, exact ca la o vânătoare de comori. Câștigătorul poate primi premii mici precum prăjiturele, înghețată sau vreun fruct.

11. Mergi la un festival
Cu siguranță în trei luni de vară tot trebuie să fie un festival gratuit de muzică prin jur. Dacă nu de muzică, de film tot ar trebui să fie. Mergeți împreună cu toată gașca și distrați-vă.

12. Grădina zoologică
Ce poate fi mai frumos decât să vezi animalele de la zoo? Dacă nu vă permiteți să mergeți la zoo, mergeți cel puțin la țară, în cazul în care bunicii au animale. Jucați-vă cu ele și aveți grijă de ele.

13. Excursie
Mergeți undeva în excursie, nu contează că e cu cortul, cu mașina sau cu trenul. Important e să călătoriți undeva, pentru un weekend. Amintirile vor fi de neuitat. Puteți vizita secțiunea călătorii, din cadrul site-ului nostru, pentru câteva idei.

14. Jucați Frisbee
Dacă aveți un câine, mergeți cu el în parc și jucați frisbee. Puteți să jucați frisbee și cu prietenii, la fel de bine.

15. Fă-ți propria înghețată
Uită-te pe internet sau împrumută rețeta de la cineva și fă-ți propria înghețată. Fă cât de multă înghețată dorești și încearcă toate sortimentele. Cu siguranță nu va fi la fel de bună ca cea din magazine, dar măcar e naturală, nu conține atât de multe chimicale, și e mai ieftină.

16. Organizează un grătar
De ce să nu puneți bani împreună, toată gașca, și să organizați un grătar? Organizează un grătar în aer liber alături de prieteni, unde să luați parte și la alte activități, precum un sport în aer liber.

17. Jocuri de societate
Ce poate fi mai frumos decât să aduni toată gașca și să jucați, seara, jocuri de societate. Cu toții împreună vă veți distra (sau unii se vor enerva dacă pierd prea des) până dimineața, dar acesta este farmecul verii.

18. Angajează-te undeva
Dacă ai nevoie de bani pentru toamna ce urmează, angajează-te undeva, unde să câștigi decent fără să te obosești prea tare. Poate că vei regreta că nu te distrezi la fel de mult ca și prietenii, dar la sfârșitul verii vei fi mult mai fericit. 7 sfaturi ca să ții mai bine de bani

19. Participă la un eveniment de caritate
Poți să participi la un eveniment de caritate unde să ajuți la strângerea unor fonduri și să cunoști oameni frumoși și generoși.

20. Vizitează un parc național
Parcurile naționale sunt superbe și vara sunt în mare parte, cel mai vizitate, deoarece atunci natura este înfloritoare.

21. Mergi la un show de stand-up
De când nu ai mai râs cu lacrimi? Urmărește evenimentele locale și vezi la care din barurile, cluburile sau terasele locale, se organizează un show de stand-up comedy.

22. Fă-ți propriul hamac
Hamacele sunt ideale pentru serile de vară când vrem să ne relaxăm, și nici nu sunt atât de greu de făcut.

23. Citește, în noul tău hamac
Dacă tot ți-ai construit unul, poți să îi găsești și alte utilități în afară de somn și relaxare, precum cititul unei cărți frumoase.

24. Vezi un film
De ce nu organizezi o seară a maratonului de filme, unde să te strângi cu toți prietenii și să vă distrați pe cinste. Dacă nu știi la ce filme să te uiți, vezi aici: cele mai bune recomandări de filme.
Colega noastră Evva îţi dă în fiecare zi, de Luni până Vineri cele mai tari filme la rubrica boxoffice. 

25. Excursie pe jos
Trebuie să ai pe undeva prin zona ta, o pădure, cu siguranță. Ia-ți toți prietenii și organizați o excursie de o zi prin pădure. Grijă mare la animale, informează-te înainte să pleci, peste ce fel de animale poți da. Dacă este prea periculos, mai bine să nu te aventurezi.

26. Învață cum să înalți un zmeu
Când erai copil ți-ai dorit adesea să te joci cu zmeul pe afară. De când ai mai crescut, ai uitat cu totul de acest obicei, dar de ce? De ce nu încerci din nou să înalți zmeul și să vezi cât de sus poate să zboare?

27. Ieși cu câinele la o plimbare
Dacă ai câine, ar fi ideal să ieși cu el în fiecare zi, cel puțin câte o oră la plimbare. Alergați împreună și faceți multe activități fizice. Cu siguranță va fi mai ascultător și mai cuminte, după asta. Dacă nu ai un câine, de ce nu adopți unul?

28. Fă-ți un smoothie
Smoothie-urile sunt foarte bune și răcoritoare, în special pe timp de vară. Încearcă să-ți faci unul acasă.

 

Pentru mai multă inspiraţie ne găseşti şi aici: 

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: sfaturideviata.ro

 

Lasă un răspuns