MUZ FM

NEWS

3 Sud Est/Cine esti. ACUM ŞI VIDEOCLIP

La doua saptamani de cand au lansat piesa Cine esti, baietii de la 3 Sud Est au revenit cu un videoclip ce subliniaza contrastul dintre zi si noapte, care a fost filmat pe bulevardele din Bucuresti.

O poezia vizuala despre instrainare si dor, transpusa prin ratacire in noapte, pe strazile luminate, videoclipul este regizat de catre Dan Petcan. Single-ul „Cine esti” este compus de catre Laurentiu Duta si Alex Pelin, iar versurile sunt scrise de catre Laurentiu Duta, Alex Pelin, Viorel Sipos si Mihai Budeanu.

Trupa 3 Sud Est a revenit in muzica in 2014 odata cu lansarea hitului “Emotii” – piesa anului in Romania, cea mai difuzata piesa pe radio si TV, conform MediaForest. Ulterior, au sustinut doua mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) si numeroase concerte in tara si strainatate. Anul acesta, 3 Sud Est a lansat piesa “Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul Mai stai, cu peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube. Pentru anul 2017, cand vor aniversa 20 de ani de activitate, Mihai, Laurentiu si Viorel pregatesc multe surprize.

Lasă un răspuns