MUZ FM

NEWS

5 cămăşi în vogă în vara anului 2019 [FOTO]

Vara, moda nu ne lasă prea mare alegere. Pe timp de caniculă, ştim că visezi să-ţi completezi garderoba cu mai multe tricouri albe şi pur şi simplu să le schimbi în fiecare zi. În continuare însă vei afla cum poţi diversifica garderoba în sezonul estival:

Vărgat

Cămaşa în dungi, la fel ca şi adidaşii de culoare albă, sunt omniprezente în garderoba fiecărui fashionist. Ea este potrivită în orice situaţie, dar cea mai universală este cămaşa în dungi colorate retro de nuanţe potolite şi plăcute ochiului. La o petrecere îmbracă o cămaşă vărgată de culori întunecate, iar la plimbare poartă una de culori deschise (în dungi subţiri întunecate sau colorate). Poartă cămăşile cu un tricou de nuanţe care se asortează şi combină-le cu pantaloni scurţi sau cu blugi albaştri.

Mătase

Cămaşă pentru cei, care iubesc eleganţa, dar nu doresc să depună efort pentru a arăta şic. Optează pentru cămăşi monocromatice, dacă ai curajul să porţi un imprimeu, atunci să fie unul practic kitsch sau cu accente gotice – aceasta îi va reda ţinutei un pic de farmec.

Pijama

Cămaşă în care vei arăta mereu cool. O vei putea purta atât la serviciu, cât şi la un eveniment monden. Marginea specială a gulerului se adaptează în funcţie de situaţie – îi redă o notă oficială sau dimpotrivă, o amprentă de eleganţă. Cămaşa-pijama este e preferat să fie una clasică, fără imprimeuri.

Oversize

Îmbrăcămintea oversize arată mereu stilat şi conceptual, cămăşile nu fac excepţie. Alege un model în nuanţe pudră sau pământii şi combină-l cu orice, totul se potriveşte cu această cămaşă.

Imprimeu

Acum sunt populare imprimeurile cu ornamente în stil hawai şi ozor tropical. Însă oricine poate face rost de o astfel de cămaşă, de aceea, iubitorii de modă aleg modele mai interesante. Sunt actuale ozoarele cu dragoni, limbi de foc şi desen chinezesc. Toamna le vei purta cu malete, iar vara, la o petrecere.

 

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: omactiv.md

 

Lasă un răspuns