MUZ FM

NEWS

50 Cent condamnat la 3 de libertate condiţionată!

Judecătorii au dat verdictul! 50 Cent a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată
Rapperul american 50 Cent a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată şi 30 de zile de muncă în serviciul comunităţii, în urma procesului în care a fost judecat pentru agresarea iubitei sale şi vandalism.
50 Cent, pe numele său adevărat Curtis Jackson, a pledat vinovat la acuzaţia de vandalism, în timp ce procuratura americană a renunţat la alte trei capete de acuzare privitoare la distrugere şi violenţă conjugală, potrivit unui purtător de cuvânt al Tribunalului Superior din Los Angeles.
Rapperul american a fost acuzat că, în luna iunie, a spart uşa apartamentului fostei sale iubite, fotomodelul Daphne Narvaez, din cartierul Toluca Lake din Los Angeles, după care a început să îşi lovească iubita şi să distrugă mobila, candelabrul şi televizorul.
Daphne Narvaez spune că este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, deşi acesta şi-a recunoscut oficial un singur copil – un fiu – până în prezent.
50 Cent trebuie să mai plătească suma de 7.100 de dolari ca despăgubiri şi o amendă de 2.390 de dolari, iar avocatul rapperului a menţionat că acesta va urma şi şedinţe de consiliere psihologică.