MUZ FM

NEWS

7 aplicaţii şi pagini web care îţi vor schimba viaţa!

Sunt peste 1.5 milioane de aplicaţii valabile în Apple Store sau Google Market, iar de cele mai dese ori ne este greu să alegem aplicaţiile potrivite pentru noi. Este foarte important, însă, să ştim care dintre aplicaţii sunt utile pentru noi şi care merită atenţia noastră, de aceea aici veţi găsi cele mai bune oportunităţi de dezvoltare personală, de divertisment şi relaxare.

  1. Swackett – o nouă versiune a prognozei meteo 🙂

Această aplicaţie este unică prin modul în care are grijă de tine cum să te îmbraci, în dependenţă de timpul de afară, la PROPRIU! Swackett, în conformitate cu timpul de afară îţi sugerează cu grijă cele mai potrivite piese vestimentare, dar şi până la cele mai mici accesorii.

  1. Calm – ia şi meditează!

Calm este aplicaţia perfectă pentru cei ce se odihnesc stând cu telefonul în mână sau cu ochii în calculator. Aceasta include o colecţie de sesiuni de meditaţie şi relaxare, precum şi sfaturi utile despre un mod sănătos de viaţă.

  1. Daily Art – este o MUST pentru telefonul tău!

O galerie de artă direct în telefonul tău, Daily Art îţi oferă o gamă largă de picturi şi capodopere însoţite de o scurtă istorie despre acestea, în fiecare zi. Extraordinar!

  1. Spritz – viaţa ta va deveni extrem de simplă şi frumoasă.

Aplicaţia Spritz oferă cititorilor să scaneze un text începând cu 1000 de cuvinte pe minut, pe care le amplasează într-un punct fixat şi îţi oferă posibilitatea să citeşti cele mai importante documente sau cărţi într-un timp record!

  1. Moves – acum ştii câţi paşi ai făcut

Aplicaţie benefică celor ce vor să cunoască numărul de paşi sau distanţa parcursă în zi.

  1. AroundMe – perfect pentru călătorii şi excursii.

Vrei să ştii unde poţi merge după o cafea într-un oraş necunoscut dar nu ştii în ce parte să mergi? Atunci AroundMe îţi va oferi un ghid succint şi accesibil cu toate locurile din apropierea ta.

  1. TED – pentru inspiraţie şi dezvoltare personală

TED este portalul motivaţiei şi a discursurilor de calitate, pentru toate domeniile vieţii. Cauţi inspiraţie, accesează TED.

Tu ce aplicaţii foloseşti? 🙂

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

________________________________________________________________________________

 

 

Lasă un răspuns