MUZ FM

NEWS

Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook (piesa noua)

S-au remixat, si-au alaturat piesele in diverse mashupuri, iar acum candva primii doi DJ-i ai lumii colaboreaza pentru probabil colaborarea toamnei in zona EDM, intitulata „Off The Hook”.

 

Nu putine sunt evenimentele la care Hardwell si Armin van Buuren au impartit scena, iar aici intra si Amsterdam Dance Event, unde in 2013 Armin i-a predat lui Hardwell prima pozitie a clasamentului Top 100 DJ Mag, inca de referinta pentru muzica electronica. Ii leaga multe pe cei doi, iar piesa pe care au realizat-o impreuna se aude de multe luni in seturile lor ori ca ID, ori ca „Next Level”. Am aflat in sfarsit data la care va fi lansata si, desigur, titlul oficial: „Off The Hook”!

Dupa titlul jucaus, soundul energic si de stadion, aranjamentul inedit si coperta piesei, sigur urmeaza si un videoclip pe masura, in care cei doi eroi ar putea fie sa se lupte, fie sa salveze lumea. Primul trage cu EDM-ul, al doilea cu trance-ul (inca!). Ce-i drept, „Off The Hook” are putine elemente trance, acelea fiind prezente doar pe breakdown.

Colaborarea dintre Hardwell si Armin van Buuren urmeaza sa fie lansata la Armada Music pe 14 septembrie, exact in ziua in care se incheie votarea pentru Top 100 DJ Mag 2015.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns