MUZ FM

NEWS

A fost desemnat cel mai bun DJ din lume

În fiecare an, în luna octombrie, revista DJ Mag îşi invită cititorii să voteze pentru DJ-ii lor preferaţi şi alcătuieşte un top al celor mai în vogă reprezentanţi ai muzicii electronice, potrivit News.ro.

În 2016, pentru acest top – ajuns la cea de-a 20-a ediţie -, au votat peste 1 milion de cititori online.

Clasamentul, publicat la sfârşitul săptămânii trecute, confirmă ascensiunea muzicianului olandez Martin Garrix, care a ocupat primul loc, devansând artişti reputaţi, precum Armin Van Buuren, Tiesto şi David Guetta.

În vârstă de 20 de ani, Martin Garrix este cel mai tânăr artist care ocupă primul loc în topul celor mai buni DJ din lume.

Devenit celebru graţie piesei „Animals” din 2014, popularul DJ olandez mixează muzică de la vârsta de opt ani şi spune că a început să devină interesat de muzică electronică graţie compatriotului său Tiesto, prezent şi el în topul din acest an.

Single-urile lansate de Martin Garrix s-au vândut în peste 10 milioane de copii pe plan mondial, iar artistul olandez este DJ-ul cu cel mai mare număr de admiratori pe Instagram, cu 8,3 milioane de urmăritori.

Topul 10 al celor mai buni DJ din lume este completat de Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta, Steve Aoki, Oliver Heldens, Skrillex şi Afrojack.

În 2015, pe primul loc în acest clasament s-a clasat duoul belgiano-elen Dimitri Vegas & Like Mike.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns