MUZ FM

NEWS

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă [FOTO]

John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People.
Are un Emmy, Grammy, Oscar și Tony, iar acum John Legend – unul dintre cei mai drăguți tipi de la Hollywood – a fost desemnat în acest an, cel mai sexy bărbat viu din lume.

După ce a luat acasă primul său Grammy în 2006 cu albumul său de debut Get Lifted, vedeta a început o ascensiune constantă în cariera sa muzicală. Îndrăgostit neîntrerupt de soția sa, Chrissy Teigen și un tată plin de viață pentru copiii lor, fiica de 3 ani și jumătate Luna și fiul de 18 luni, Miles, Legend a devenit una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Așadar, nu este de mirare că antrenorul Voice a avut un amestec de emoții când a auzit despre ultimul său titlu.

„Am fost entuziasmat, dar m-am speriat puțin, în același timp, pentru că este multă presiune”, spune animatorul pentru revista PEOPLE în poveștile de acoperire din această săptămână. „Toată lumea o să mă aleagă pentru a vedea dacă sunt suficient de sexy ca să dețin acest titlu. Sunt succesorul lui Idris Elba, ceea ce nu este corect și nu este frumos pentru mine! ”

Autorul piesei cu peste 1.5 miliarde de vizualizări, John Legend este considerat unul dintre cel mai de succes artişti din secolul XXI.

__________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: people.com, unica.ro

 

Lasă un răspuns