MUZ FM

NEWS

A fost desemnată „REGINA” internetului în 2015

Adele a luat titlul de „regina” internetului în 2015, după ce cântăreaţa britanică s-a clasat pe primul loc în topul artiştilor ale căror nume au generat cele mai multe căutări pe motorul online Google.

Artista britanică a obţinut primul loc în topul Trending Music Artists, confirmându-şi astfel statutul de vedetă internaţională, în cuda faptului că a revenit în atenţia presei şi a publicului abia în luna octombrie, după o pauză îndelungată în carieră, determinată de faptul că a devenit mamă.

„Hello”, single-ul care a marcat revenirea cântăreţei Adele în topurile muzicale, a doborât mai multe recorduri mondiale după ce a fost lansat, în octombrie. De asemenea, acest single a ocupat primul loc în topul Trending Song Lyrics alcătuit de Google.

În clasamentul artiştilor care au generat cele mai multe căutări pe Google, Adele a învins nume sonore din industria muzicală, precum Sia, Sam Smith şi Meghan Trainor, cu toţii clasaţi în Top 10. În celălalt top, Trending Song Lyrics, cântecul ei „Hello” a depăşit alte piese celebre lansate pe parcursul acestui an, precum „Take Me to Church”, interpretată de Hozier, şi „Uptown Funk”, o colaborare a cântăreţului Bruno Mars cu producătorul muzical Mark Ronson.

În topul Google dedicat celebrităţilor – „People List”-, primul loc a fost ocupat de Lamar Odom, soţul starletei de reality-show Khloe Kardasian, care a intrat în comă în octombrie, din cauza unei afecţiuni medicale agravate de consumul de droguri.

Lungmetrajul „Jurassic World”, cel mai recent opus din franciza „Jurassic Park”, s-a clasat pe primul loc în topul dedicat filmelor care au generat cele mai multe căutări pe motorul Google în 2015

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns