MUZ FM

NEWS

A fost publicat TOP-ul „Instagram Rich List 2017”

Instagram deja nu mai este doar o reţea de socializare unde oamenii postează poze şi interacţionează unii cu alţii prin intermediul comentariilor şi a mesajelor „Direct”. De câţiva ani buni, aceasta este un instrument convingător de generare a veniturilor pentru celebrităţi, influenceri şi branduri.

Informaţia despre cine din celebrităţi face cei mai mulţi bani pe Instagram şi care sunt sumele pe care le incasează, a apărut într-un top denumit „Instagram’s Rich List” (Lista oamenilor bogaţi din Instagram) şi te va face să vrei să devii „instacelebritate” 🙂

Aşadar, diva Instagramului conform veniturilor pentru o postare este Selena Gomez, care primeşte 550.000 dolari pentru o postare publică. Artista are în lista de followeri 123 milioane utilizatori, iar brandurile stau în rând pentru a obţne un loc în profilul Selenei Gomez.

Topul este urmat de Kim Kardashian şi Cristiano Ronaldo cu 500.000 şi respectiv 400.000 dolari pentru o postare sponsorizată.

Odată cu dezvolatarea culturii de postări plătite pe Instagram, administraţia companiei, a decis printr-un regulament ca fiecare utilizator care postează poze pentru care a fost plătit, să menţioneze acest fapt, astfel a apărut termenul de „parteneriat plătit”,  pentru a asigura transparenţa pe platforma de fotografii.

 

@coach family

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 

Lasă un răspuns