MUZ FM

NEWS

Abdomenul lui Jennifer Lopez a adunat 1,5 milioane like-uri

Actrița, producătorul și în primul rând interpreta Jennifer Lopez și-a etalat admiratorilor pe Instagram abdomenul reliefat. Pentru acest gest sexy, J Lo a fost premiată. În câteva zile de la postare, poza a acumulat mai multe de 1,5 milioane like-uri.

Majoritatea fanilor i-au complimentat pentru nuștim a câta oară formele de invidiat a divei de 47 de ani, astfel inundând poza cu comentarii de genul: „Doamne ferește”, „Fierbinte”, „Corp de zeiță” etc.

Evident că nu toți au fost atât de pufoși în comentarii. Unii au adăugat: „Unde sunt pătrățelele albe?”, „Photoshop necalitativ”. Ei, și cum se cuvine unui star care știe să interacționeze cu publicul său, Lopez nu s-a lăsat fără răspuns la comentariile acide despre montarea nereușită a pozei:  „Niciun fel de Photoshop! Sunt doar pete pe oglindă”.

De menționat este faptul că 1,5 milioane de like-uri nu este primul record pentru Jennifer Lopez. Interpreta mai are un super-sexy selfie care i-a mai adus încă 1.5 milioane like-uri și o bună parte din acei 67 milioane de followeri pe Instagram.

 

Vezi aici ambele poze ”milionare”:

Ayyyyy… ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

#loveyourselffirst #feelingempowered? #healthybodyhealthymind

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lasă un răspuns