MUZ FM

NEWS

Adam Lambert are un nou videoclip- Another Lonely Night

Adam Lambert se duce in orasul pacatelor, Las Vegas, pentru cel mai nou videoclip al sau, Another Lonely Night. Artistul joaca rolul unui cantaret in baruri, in timp ce restul cadrelor urmaresc alte personaje care isi vad de o zi obisnuita a vietii lor.

Printre personajele cu care Adam Lambert a ales sa isi ilustreze videoclipul gasim un stripper, o dansatoare de cabaret si o predicatoare care oficiaza casatorii rapide. Clipul a fost regizat de Luke Gilford, la care Adam Lambert s-a gandit din prima cand a venit momentul realizarii acestui material video.

 

Another Lonely Night e inca un single extras de pe cel mai nou album al cantaretului, The Original High. Prima piesa a fost Ghost Town, cu un videoclip la fel de reusit, insa semnat de Hype Williams. Piesa nu s-a descurcat foarte bine in clasamente, a ajuns doar pe locul 64 in Hot 100 si pe 17 in Adult Top 40, insa ascultata in varianta cantata cu Queen, merita sa ajunga mai sus. Albumul The Original High nu s-a descurcat nici el mai bine in vanzari, debutand abia pe locull 3 in prima saptamana, cu putin peste 40 de mii de copii.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns