MUZ FM

NEWS

Adam Levine: „Ador stilul vestimentar al lui Behati!”

„Ador stilul vestimentar al lui Behati. Sunt foarte norocos că soţia mea e cea mai bine îmbrăcată femeie din lume. Ştiu că sunt subiectiv, dar chiar cred că e foarte creativă, inventivă şi are mult bun-gust”, a spus Adam Levine într-un interviu acordat Refinery 29.

Adam Levine şi Behati Prinsloo s-au căsătorit luna trecută şi, potrivit tabloidelor britanice, s-au mutat deja împreună în urmă cu câteva zile.

Conform Town Residential, o firmă de real estate listing, cei doi şi-ar fi cumpărat un apartament în Soho, pentru care ar fi plătit 4.55 milioane de dolari. Apartamentul se află în Green Street, are trei dormitoare, două băi şi o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi.

Bucătăria are finisaje din granit şi oţel şi patru ferestre cu vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oraş. De asemenea, Behati a dorit ca apartamentul să aibă şi un dressing de 16 metri pătraţi în care să-şi păstreze hainele.

Prinsloo şi-a vândut la începutul acestui an casa pe care o deţinea în East Village, pentru suma de 1.65 milioane de dolari.

Sursa: One.ro