MUZ FM

NEWS

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 a ajuns să cânte la metrou. Află motivul – VIDEO

La invitația lui Jimmy Fallon, Adam Levine și James Valentine de la Maroon 5 s-au strecurat deghizați printre oamenii de la metrou, campând pe un peron pentru a le cânta trecătorilor. Încercând să nu dea de bănuit, au ales o piesă din repertoriul trupei Queen. Au renunțat apoi la bărbi și ochelari, cântând o piesă îndrăgită de fanii Maroon 5

Adam Levine și Jimm Fallon cântă deghizați la metrou

Cu fețele ascunse după bărbi, ochelari, pălării și șepci, Adam Levine, James Valentine și Jimmy Fallon au oferit trecătorilor de la metrou un scurt moment de divertisment. Au interpretat „Crazy Little Thing Called Love” de la Queen, privirile iscoditoare ale unora părând să indice anumite bănuieli legate de identitatea celor 3 bărboși.

Deghizarea a funcționat, însă, oamenii recunoscându-i doar după ce au renunțat la accesoriile care le acopereau în mare parte fețele. Spre încântarea fanilor Maroon 5de la metrou, Adam & Co au interpretat apoi hitul ”Sugar”, tot mai mulți oameni adunându-se în jurul lor pentru a-i vedea și a-i filma.

VIDEO: Adam Levine și Jimmy Fallon cântă deghizați la metrou

Maroon 5 promovează în prezent noul album „Red Pill Blues„. Lansat pe 3 noiembrie, discul a debutat pe poziția a doua în topul US Billboard 200. Pe disc se regăsesc cele mai recente piese lansate ale trupei, melodii precum „Wait„, „Don’t Wanna Know”, „Cold”, ”Help Me Out”,”What Lovers Do” și „Whiskey”.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns