MUZ FM

NEWS

Adda a lansat prima piesă cu tatăl ei! Oraşul adormit – poveste despre o iubire care trece „peste ziduri, peste riduri” şi despre oameni care se completează în toate

Puţini sunt artiştii care aleg să colaboreze cu părinţii lor. Ei bine, Adda a avut curajul de a înregistra alături de tatăl ei o piesă care se anunţă a fi hit.

Adda ne oferă un single special, alături de tatăl ei, pentru piesa Oraşul adormit. Balada are o poveste legată chiar de momentul în care tatăl cântăreţei a cerut-o pe mama acesteia în căsătorie. Mai exact, tatăl Addei a compus un refren şi, alături de chitară, i-a cântat dragostea celei ce avea să devină mama Addei în doar câţiva ani.

Astăzi, după 27 de ani, Adda a refăcut această piesă în studio alături de tatăl său şi o lansează alături de un clip în care îi regăsim pe cei doi, cu aceeaşi chitară, dar şi imagini exclusive din copilăria artistei şi, nu în ultimul rând, un moment tandru în care soţul şi managerul Addei, Cătălin Rizea, îi dezvăluie burtica ce prevesteşte o nouă baladă în viaţa ei, respectiv un copil.

În videoclip putem vedea imagini cu Adda de când era copil, dar și burtica ei de gravidă!

Lasă un răspuns