MUZ FM

NEWS

Adele a terminat înregistrarea celui de-al treilea album din carieră

Cântăreaţa britanică Adele a încheiat înregistrarea celui de-al treilea album de studio, la trei ani după discul de mare succes „21”, şi plănuieşte o lansare-surpriză.

„Albumul a fost compus, înregistrat, iar acum este gata. Teoretic, ar putea fi lansat mâine, dacă (Adele, n.r.) ar dori acest lucru”, a precizat o sursă pentru ziarul Daily Star Sunday, informează contactmusic.com.

Potrivit unor surse, Adele şi casa ei de discuri intenţionează să lanseze noul album într-un mod discret şi fără o „campanie publicitară”, aşa cum Beyonce a lansat anul trecut cel mai recent disc al său, care îi poartă numele.

„Planul este o lansare internaţională pe iTunes, ca o mare surpriză, fără promovare prealabilă sau campanie publicitară. Tactica de şoc a funcţionat grozav pentru Beyonce şi toată lumea crede că noul album al lui Adele este atât de aşteptat, încât nu are nevoie de o campanie de promovare îndelungată”, a declarat o sursă.

După lansarea albumului „21”, în 2011, vândut în 30 de milioane de exemplare în toată lumea, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului „21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, „19” şi „21”. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”.