MUZ FM

NEWS

Adele câştigă 80.000 de lire pe zi… deşi nu a mai lansat un album de 4 ani

Cântăreaţa britanică Adele câştigă 80.000 de lire pe zi, deşi nu a mai lansat un album de 4 ani, potrivit The Sun, citat de Daily Mail.

Adele şi-a luat o pauză muzicală pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki. Cu toate acestea, veniturile nu i-au fost afectate de scurta pauza profesională. Firmele pe care le deţine au avut anul trecut o cifră de afaceri de 54 de milioane de lire, potrivit declaraţiilor fiscale.

Noul album pe care Adele plănuieşte să îl lanseze se va intitula „25”, iar lansarea va fi urmată de un turneu mondial pe care artista îl va susţine în 2015.

„La revedere 25. Te voi revedea ceva mai târziu în acest an”, a scris artista britanică pe contul ei de Twitter, făcând aluzie la faptul că anul acesta a împlinit 26 de ani.

Titlul „25” pare să se încadreze perfect în preferinţele cântăreţei, care şi-a intitulat precedentele două albume discografice – „19” şi „21” – în funcţie de vârsta pe care o avea atunci când le-a înregistrat.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul „21”, care a fost lansat în 2011, singura piesă nouă lansată de Adele a fost „Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria „James Bond”.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, „19” şi „21”. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”.

Sursa:One.ro