MUZ FM

NEWS

Adele, distrusă după ce a comis-o la Premiile Grammy: “Am plâns în hohote”

Ceea ce trebuia să fie revenirea în forță a cântăreței la Premiile Grammy după o pauză de 4 ani s-a transformat într-un moment nu foarte reușit. Iar efectul s-a resimțit imediat după gală.

Adele a avut probleme cu sunetul în timpul recitalului, însă și-a dus show-ul până la capăt. Ulterior, ea a explicat pe Twitter cauza problemelor: microfoanele ampalasate pe pian au căzut pe corzile instrumentului muzical și, de aceea, melodia interpretată nu a sunat așa cum ar fi trebuit.

Eroarea a afectat-o extrem de mult pe cântăreață. “În timpul autoreglajului şi pauzei publicitare, microfoanele au căzut pe coardele pianului, asta a fost de fapt ceea ce s-a auzit ca zgomote de chitară – unii oameni au crezut că era Justin Bieber repetând, dar nu a fost el. Mi-a cam fost distrus întregul momentul”, a declarat Adele în emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”.

Aceasta a continuat: “Ştiam unde se află microfonul şi am vrut să mă întorc şi să-l ridic de acolo, dar am îngheţat (…) Am plâns în hohote toată ziua. De fapt, aş fi plâns şi dacă spectacolul ieşea foarte bine… Am izbucnit în hohote şi ieri, dar este în regulă, sunt bine”.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns