MUZ FM

NEWS

Adele își va lansa propria linie de îmbrăcăminte XL, în colaborare cu o firmă specializată în măsuri mari

Conform presei britanice, Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari. Cu hainele sale pentru mame de familie „stilate”, cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr.

Potrivit publicației săptămânale Now, regina clasamentelor muzicale ar pregăti o linie de articole de îmbrăcăminte destinată mamelor de familie „stilate”. „Este doar începutul, însă a cerut sfaturi de la mai mulți designeri, lucrând în același timp la propriile ei schițe”, spune o sursă apropiată interpretei piesei „Hello”.

Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. Prin urmare, deși a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreața nu intenționează să cedeze canoanelor lumii modei.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns