MUZ FM

NEWS

Adele pregătește un nou album, mult așteptat de fanii ei

Este, probabil, știrea săptămânii pentru fanii celebrei Adele: artista își pregătește revenirea pe plan muzical, cu un nou album.

De la anunțarea despărțirii de partenerul ei, Simon Konecki, în această primăvară, Adele a preferat să stea departe de ochii fanilor, însă, potrivit revistei People, acest lucru se va schimba în curând. Căci, da, Adele pregătește lansarea unor noi melodii până la finalul acestui an.

„Ea este pregătită atât mintal, cât și fizic, să promoveze muzică nouă. Cel mai probabil se va întâmpla mai spre finalul anului”, a declarat pentru People o sursă apropiată lui Adele. „Ea vorbește despre ultimul an ca fiind unul foarte dificil pentru ea și a mai spus de atâtea ori că a crea muzică nouă este pentru ea ca o terapie. Se poate observa că este pregătită să le arate fanilor creațiile ei”.

O altă sursă din industria muzicală a mai precizat că noul album pe care Adele îl va lansa în curând este la fel de personal precum cele care i-au adus celebritatea. „Se simte împlinită ca artist. A lansa piese noi este foarte important pentru ea și se simte împlinită și fericită”.

Așa cum era de așteptat, Adele este foarte apropiată de fiul ei în vârstă de 6 ani, Angelo, și își petrec timpul împreună între Los Angeles și Marea Britanie. „Adele iubește orașul Los Angeles și are o viață foarte frumoasă alături de fiul ei. Îi place să își păstreze viața cât mai departe de ochii lumii, atât pentru ea cât și pentru fiul ei, și poate face acest lucru în L.A.

Se pare că Adele a găsit o rețetă perfectă pentru a depăși momentul despărțirii de Simon Konecki: „S-a înconjurat de prietene fidele care sunt la fel de atente cu viața privată așa cum este și ea”, a mai precizat o sursă. „Ea are o personalitate extraordinară, este foarte călduroasă și generoasă”.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns