MUZ FM

NEWS

Adele și Eric Clapton, recompensați cu o stea pe o alee din fața Royal Albert Hall

Royal Albert Hall din Londra va deține propria alee acoperită cu stele dedicate vedetelor, concepută după modelul celebrului Hollywood Walk of Fame. Printre celebritățile care au fost recompensate cu o stea se numără regina Victoria, cântăreața Adele și Eric Clapton.

Cântăreața Adele

Marți, 11 persoane și instituții au fost premiate prin intermediul unei stele gravate, cu decorațiuni din bronz, turnate în pavajul aflat în jurul acestei clădiri istorice ce a fost inaugurată în anul 1871, relatează Reuters.

Fostul prim-ministru britanic Winston Churchill şi fizicianul Albert Einstein, care au susţinut conferinţe la Royal Albert Hall, se numără şi ei printre cei premiaţi.

Printre personalităţile care au apărut la Royal Albert Hall în deceniile recente şi care au fost recompensate cu astfel de stele se află regretatul pugilist Muhammad Ali şi cântăreţii Eric Clapton, Shirley Bassey şi Adele.

Printre instituţiile recompensate se află şi Mişcarea Sufragetelor, ale cărei reprezentante au organizat întruniri publice la Royal Albert Hall, BBC Proms – o serie anuală de concerte de muzică clasică -, dar şi Chelsea Arts Club Ball, un eveniment organizat în celebra clădire londoneză în serile de Revelion din 1910 până în 1958.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns