MUZ FM

NEWS

Adele vrea pauză de turnee şi să studieze la Harvard

Cântăreaţa britanică Adele, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit în timpul unui concert recent că vrea să facă o pauză de turnee şi să studieze la Universitatea Harvard din Statele Unite.

Artista şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că nu a urmat deocamdată cursurile unei instituţii de învăţământ superior, deoarece a fost nevoită să renunţe, după absolvirea liceului, la locul pe care îl primise într-o universitate britanică în favoarea contractului cu o casă de discuri şi a posibilităţii de a-şi construi o carieră în industria muzicală, scrie News.ro.

În timpul unui concert pe care l-a susţinut săptămâna trecută în Boston, Adele le-a spus spectatorilor că este ”disperată” să devină din nou studentă şi că prima ei alegere este Universitatea Harvard din Statele Unite.

Cântăreaţa, născută la Londra, a spus că doreşte să îşi continue studiile, după ce a fost nevoită să respingă o propunere de la universitate britanică, deoarece semnase de curând primul ei contract cu o casă de discuri.

Deşi a ajuns un nume respectat în industria muzicală, clasându-se în fruntea topurilor şi vânzărilor de discuri, Adele a mărturisit că este o persoană ambiţioasă şi că îşi doreşte mai mult, intenţionând să se înscrie la Universitatea Harvard din Massachusetts.

Lasă un răspuns