MUZ FM

NEWS

Adevarul despre despartirea dintre Miranda Kerr si Orlando Bloom

Fostul ingeras Victoria’s Secret si celebrul actor au socat atunci cand au anuntat ca divorteaza zilele trecute. Se pare, insa, ca in spatele aparentei unei familii perfecte se ascund niste secrete greu de crezut.

Nici bine n-au anuntat cei doi ca s-au despartit, ca paparazzi i-au si surprins impreuna sambata, plimbandu-se cu fiul lor, Flynn, prin New York, parand cat se poate de caldurosi si afectuosi unul cu celalalt.

Desi amandoi au sustinut ca despartirea este una „amiabila”, nu prea avem exemple de cupluri care sa anunte ca divorteaza si apoi, dupa doar cateva zile, sa iasa impreuna in public si chiar sa se sarute (cum se pare ca s-a intamplat in cazul lor).

Bineinteles, am putea oricand sa intelegem ratiunile din spatele unui astfel de gest: sa demonstreze ca, in ciuda despartirii, sunt niste parinti excelenti pentru copilul lor sau sa respinga zvonurile cum ca a existat infidelitate la mijloc.

Tabloidele din SUA sustin insa ca situatia e mult mai complicata decat ne-am asteptat noi si ca in spatele imaginii de familie unita, Miranda si Orlando au dus…existente separate. Potrivit site-ului CDL.com, cuplul nici nu mai locuieste impreuna de ceva vreme. In timp ce Orlando are un apartament in Tribeca, Miranda are unul in Upper West Side, unde locuieste impreuna cu fiul cuplului.