MUZ FM

NEWS

ADIO URSU, HELLO BEAR! MUZA DIMINETII CARE A SCRIS ISTORIE DE LA 7 la 10 LA MUZ FM!

ATENTIUNE NATIUNE! AICI MUZ FM!

Un mare actor de teatru si sitcom-uri, un extraordinar prezentator Radio si TV, un antrenor de fitness de nota 10 – IULIAN URSU isi ia astazi adio de la colegii sai de breasla si incepe un nou capitol in viata lui, iar echipa MUZ FM, alaturi de care a muncit cot la cot ani buni de zile, ii ureaza tot succesul din lume intru realizarea planurilor sale grandioase de peste ocean!

Victoria Bucataru (Director General MUZ FM): Te voi urmari de la distanta)) sa vorbesti ca la radio oamenilor din Canada, sa ai megacorectitudinea mostenita de la parinti tot asa si mai departe, plecaciuni lor . Nu vreau sa numar anii , cit timp am facut o echipa, ca sa nu-si dea seama de virsta unora, cei din radio sunt vesnic tineri si ferice)) ma bucur ca te-am invitat in echipa cindva, ca ti-ai facut cumatri tot pe-aici, ca vei bucura deja viitorii tai colegi/cumatri din Canada cu prezenta vesela si inspirata. Nu ne schimbam numerele de telefon curind şi adresa de e-mail va fi aceeasi tot pentru tine, deci vom fi oricind gata pentru un zimbet, o imbratisare, o vorba buna Pupam pe buletin!

Calin Rosca (Producator Radio): Doar un singur lucru in viata, nu am sa mi-l pot ierta. Un spectacol cu tine nu am vazut, decat cel al vietii tale ilustre. Lope de Vega ar fi fost mandru de tine. Ham Ham, dragul meu! Forta fie cu tine!

Mihai Teodor (Co-prezentator Muzele Diminetii, Producator Radio): As vrea sa-ti spun multe dar tu le stii! O imbratisare calda camaradul meu matinal! Fața ta – un terci obraznic, o voi purta in gand mereu, caci Muzele Diminetii, am fost tu si eu…

Alexandr Turevici (Redactor Muzical Radio): De fiecare data cand acolo ai sa vezi fulgi de zapada, sa-ti aduci aminte de fulgii de ovaz stransi cu grija de colegii tai de pe meleagurile plaiului natal! 🙂

Paulina Cotovici (Prezentator Stiri Radio): Scuza-ma ca intrerupeam emisiunea prezentata de tine si Mihai cu stirile mele, stiu ca intro buna zi, stand cu undita in mana, te vei gandi la mine si vei striga: PAULIIIINAAA!!!

Lucia Scheleruc (DJ MUZ FM): Pentru ca nutresc o mare dragoste fata de tot ce e frumos, recunosc ca inima mea doare, la plecare-n lumea mare, a celui mai frumos dintre frumosi! Dar, pentru ca orice sfarsit nu e decat un nou inceput -un inceput frumos Iuline si RUPE lumea asa cum ne-ai rupt pe noi! Bafta!

Vlad Burac (DJ MUZ FM): Nu am apucat! Nu am apucat sa-l cunosc mai mult timp decat cel mult o luna de cand imapart paine cu el…conservele si emotiile si tot. Intro luna am inteles ca e cel mai nazdravan copil de pe fata pamantului si e chiar si cel mai grozav. Ma si bucur pentru el ca pleaca pe pamnaturi mai de succes, dar e si oarecum regretabil ca odata cu plecarea lui, culoarea gri va reveni peste tara peste meleaguri. Ursu isi ia culorile cu el si ..PA! Ursule! No tulai domne ge flacau la mama! No tu! sa ai bafta! si succes!

Ursule, si la final, noi, echipa MUZ FM iti zicem dulce:

http://

 

Lasă un răspuns