MUZ FM

NEWS

Ai poftă de un superhit? Ascultă „Lemon”, noua piesă lansată de N.E.R.D & Rihanna – VIDEO

Duceţi lipsă de hituri virale? N.E.R.D. şi Rihanna se pregătesc să dărâme Internetul prin noua colaborare „Lemon”. Este o piesă rap explozivă, cu sample-uri old school şi un bas puternic. Acesta este primul release al formaţiei lui Pharell din ultimii 7 ani.
„Lemon” este un videoclip care spune povestea unei dansatoare afro-americane care îşi începe seara fiind rasă pe cap de către Rihanna. Urmează o sesiune de dans hiperactivă într-un club gol, cu o lumină albastră în fundal. Totul este prezentat ca un tutorial de dans şi dacă privim cu atenţie, acel „club” este de fapt un mall închis, în care tânăra îşi etalează mişcările de dans printre biciclete, haine şi îngheţate.

A trecut ceva timp de când am auzit-o pe Rihanna pe o piesă hip-hop şi artista are un flow excelent, pierzând parcă şi din accentul său trademark din Caraibe. Cum piesa este lucrată de către Pharell şi colegii de la N.E.R.D. este foarte catchy, având şanse mari să ajungă la fel de mare precum „Happy”. Regia acestui clip aparţine lui Todd Tourso şi Scott Cudmore, iar protagonista este Mette Towley, una dintre dansatoarele lui Pharell.

Grupul N.E.R.D. este compus din Pharrell Williams, Chad Hugo şi Shay Haley, iar aceştia nu au mai scos un album din 2010, de la LP-ul „Nothing”. „Lemon” a avut premiera la emisiunea lui Zane Lowe de pe Beats 1 şi imediat a primit şi videoclip pe YouTube. Se pare că acest single a fost în lucru de ceva vreme, Pharrell şi Rihanna oferind indicii despre colaborare încă din 2015.

Chiar dacă N.E.R.D. nu a mai lansat albume de studio de 7 ani, grupul a lucrat la coloana sonoră a animaţiei „The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”. Au trecut 3 ani de la ultimul concert al formaţiei, dar o vom auzi din nou pe 4 noiembrie, la ComplexCon.

Pe Rihanna am auzit-o pe colaborări în această vară, precum „Loyalty” cu Kendrick Lamar sau „Wild Thoughts” cu DJ Khaled.

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_________________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns