MUZ FM

NEWS

Aici BOX OFFICE! Premierele săptămânii 16-22 august 2019

După două săptămâni cu doar una sau două premiere, revenim la un ritm normal la jumătatea lunii august. Noul film al lui Quentin Tarantino domină programul cinematografelor, acesta fiind completat de o comedie ireverenţioasă şi o dramă emoţionantă. Iată mai jos recomandările noastre.

                                     Once Upon a Time in Hollywood/ A Fost Odată la Hollywood 

Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino. Chiar mai e nevoie să spunem ceva despre cel de-al nouălea film al lui Tarantino? Cum este mijlocul verii, distribuitorul Intercom Film nu a făcut o vizionare de presă şi cum filmul nu a avut proiecţii în avanpremieră îl vom recupera cel mai probabil în timpul weekend-ului. Cronicile au etichetat aproape unanim Once Upon a Time in Hollywood drept o primă operă de maturitate a teribilistului Tarantino, ceea ce ne-a făcut încă şi mai curioşi.

 

                                      The Art of Racing in the Rain/ Povestea incredibilă a lui Enzo

Există două genuri de nişă care îşi fac frecvent apariţia în programele cinematografelor din România. Unul ar fi filmul de dragoste cu adolescenţi, celălalt drama lacrimogenă în care diverse animale vorbitoare îşi învaţă stăpânii ce este cu adevărat important în viaţă. Evident, Povestea incredibilă a lui Enzo face parte din a doua categorie, iar actorul Milo Ventimiglia îşi recanalizează energiile din superhitul TV This Is Us pentru a ne arăta cum să facem faţă suişurilor şi coborâşurilor vieţii. Este de precizat că acest film de gen are toate şansele să polarizeze criticii şi publicul: pe site-ul rottentomatoes doar 44% dintre cronici sunt pozitive, în timp ce 96% dintre spectatori au apreciat filmul. Nu mai trebuie spus că este bine să ai şerveţele din belşug când intri în sala de cinema.

 

                                                                         Good Boys/Băieţi buni

Am văzut comedia produsă de Seth Rogen, iar rezultatul a fost una dintre cele mai categorice cronici pe care Cinemagia le-a scris anul acesta. Nu avem nimic împotriva comediilor ireverenţioase şi nici nu roşim când diverse jucării sexuale îşi fac apariţia pe ecran, dar combinaţia dintre aceste jucării şi copii de 12 ani are un supărător iz de exploatare. Filmul ne arată ce se întâmplă când trei puşti de clasa a şasea vor să descopere misterele săruturilor şi intră astfel în vizorul a două eleve de liceu cărora le fură drogurile. Poate că am fi primit comedia cu mai mult entuziasm dacă măcar o parte din glumele fără perdea ar fi funcţionat.

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: cinemagia.ro

Lasă un răspuns