MUZ FM

NEWS

Alex Maţaev lansează primul single ”Cu capul în nori”

Alex Maţaev a devenit cunoscut odată cu participarea la X Factor România, unde a ajuns de altfel finalist în echipa Deliei.

Aseara, in cadrul unui concert live alaturi de bandul sau in The Vintage Pub, Alex Mataev a prezentat pentru prima oara videoclipul si a electrizat publicul cu cantece din repertoriul sau, cat si din cel international, dar interpretate intr-un mod cu totul inedit si asupra carora si-a lasat puternic amprenta.

”Este prima piesa compusa de mine in limba romana si cu ajutorul oamenilor care imi sunt aproape sper ca am reusit sa transmit ideea. Ma bucur foarte mult ca am colaborat la acest single cu Boier Bibescu si gasca lui! Sunt sigur ca o sa mai facem piese bune si sper sa le placa tuturor celor care m-au sustinut si celor ce o vor asculta”, a precizat Alex Maţaev.

Poate pentru multe persoane este o noutate, dar Alex Mataev este un artist in adevaratul sens al cuvantului, scrie si compune propriile cantece! Asa este si in cazul Cu capul in nori, unde muzica este semnata de Alex Mataev si Boier Bibescu, iar textul ii apartine.

Alex Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova. Acesta a câștigat cea de-a treia ediție a concursului „Fabrica de Staruri”.