MUZ FM

NEWS

Alexandra Stan, apariţie controversată. Alături de ce bărbat celebru s-a fotografiat cântăreaţa

După scandalul cu Marcel Prodan, Alexandra Stan spune că nu mai are timp să iubească. Cu toate astea, cântăreaţa şi-a surprins fanii apărând alături de un tânăr celebru în lumea modei, Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu-Firea.

Alexandra promovează creaţiile tinerilor designeri români şi astfel a ajuns să colaboreze şi cu Răzvan. Cei doi nu sunt împreună, însă fanii cântăreţei speculează contrariul.

61607998

„In seara asta port o creatie facuta special pentru mine de Razvan Firea. Este un designer roman foarte talentat, care mie imi place foarte mult. Sunt accesorizata cu perle vintage, aceasta husa de telefon luata din Tokio si pantofi Louboutin roz. Perlele de la gat le am de la Razvan, probabil au fost ale bunicii lui, iar cele de la mana le am de la mama, sunt foarte vechi. O cert pe mama si se oftica si ea ca nu le-a pastrat si ca revine moda tot timpul, dar acum le pastreaza, nu mai arunca nimic. Hainele pe care nu le mai imbrac le duc la mama sau le tin in boxa. In cazul in care nu mai vreau sa le port, le dau copiilor sau prietenelor”, a declarat Alexandra.

Cât despre latura profesională, Alexandra are un sfârşit de an plin. După succesul internaţional, cuantificat în concertele din întreaga lume, poziţiile de top în clasamentele muzicale mondiale şi popularitatea de necontestat înpeste  20 de ţări din întreaga lume, Alexandra Stan are un nou album: „Unlocked” – o colecţie de 15 piese inspirate din viaţa sa, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început.

„Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, „Saxobeats”, conţinând single-urile „Lollipop”, „Mr. Saxobeat”, „Million” si „Lemonade”. Noul album îi oferă ascultătorului o incursiune inedită într-o lume pop-dance, împletind energia de dance şi clubbing cu tonul senzual şi uşor de recunoscut, marca Alexandra Stan.

Sursa: one.ro