MUZ FM

NEWS

Alicia Keys a dat startul mișcării #NoMakeup!

Alicia Keys face un pas important în mişcarea care încurajează femeile să nu poarte machiaj şi a făcut un jurământ pe care foarte puține femei, mai ales persoane publice, ar putea să-l facă.

Cântăreaţa însă, este unul dintre starurile care au declarat tare şi răspicat că nu mai vrea să poarte machiaj, intrând în campania #NoMakeUp.

Din momentul în care a făcut această promisiune, Alicia a apărut absolut peste tot fără pic de machiaj. Pe scenă, la interviuri, pe stradă și chiar într-un pictorial pentru o revistă, cântăreaţa nu și-a trădat fanii și nu a folosit niciun produs de make-up.

Alicia Keys a explicat ca toată aceasta campanie s-a născut: “Înainte să mă apuc de noul album am scris o listă de chestii de care eram sătulă. Despre cum femeile sunt spălate pe creier spre a se supune unui tipar-clişeu, etalonul media de frumuseţe. Există acest mesaj constant că sexy înseamnă automat dezbrăcată”, a povestit vedeta.

“Jur că a fost cea mai puternică, eliberatoare, sinceră și frumoasă senzație pe care am avut-o vreodată”, a mai spus artista.

Decizia nu a fost una uşoară, ţinând cont de faptul că de fiecare dată când a ieşit din casă fără machiaj a avut impresia că va fi atent analizată de cei cu care se va întâlni sau că cineva îi va face şi o poză pe care o va posta imediat, ca să vadă tot globul cum arată artista fără machiaj.

Lasă un răspuns