MUZ FM

NEWS

Alicia Keys A POZAT GOALĂ! Uite ce SEMN şi-a desenat PE BURTICA DE GRAVIDĂ

Cântăreaţa americană Alicia Keys este însărcinată a doua oară şi participă la o campanie, care promovează pacea în întreaga lume.

Artista a postat pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea goală, în toată splendoarea, cu sânii acoperiţi doar cu mâinile şi având desenat cu alb, pe burtica de gravidă, semnul păcii.
„Este misiunea noastră să creem o lume mai bună şi în care să existe pace. Este vorba despre o lume mai sigură pentru copii. Cine nu vrea asta?”, a spus Alicia pe contul ei de pe reţeaua de socializare.
De curând, cu ocazia celei de-a patra aniversări a căsătoriei cu rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz, cântăreaţa Alicia Keys(33 de ani) i-a urat la mulţi ani soţului ei şi a anunţat că aşteaptă al doilea copil.

„Această aniversare este cu atât mai mai dulce cu cât am fost binecuvântaţi cu al doilea înger din viaţa noastră”, a scris Alicia în dreptul imaginii în care îşi etalează cu mândrie burtica.
Swizz Beatz, în vârstă de 35 de ani, şi Alicia Keys s-au căsătorit pe 31 iulie 2010, în Corsica.Cei doi mai au împreună un fiu, Egypt Daoud Dean, în vârstă de trei ani.
alicia_keys_01_5ed9552f53

Sursa: Libertatea.ro