MUZ FM

NEWS

Andra a filmat un nou clip pentru piesa „Atata timp cat ma iubesti”!

Andra a filmat miercurea trecuta un nou videoclip, pentru single-ul „Atata timp cat ma iubesti”, interpretat impreuna cu Marius Moga si lansat in urma cu doua saptamani, alaturi de MediaPro Music.

Clipul a fost filmat in cinci locatii, de regia acestuia ocupandu-se Iulian Moga.

„Eu si Iulian colaboram deja de multa vreme, imi este ca un frate, mi-e foarte usor sa lucrez cu el si sa ii ascult sfaturile”, a spus Andra.

Povestea clipului este vazuta prin ochii iubitului si surprinde momente dintr-o zi speciala, ziua ei de nastere: Andra se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de infrumusetare se intalneste cu doua prietene, Adela Popescu si Andreea Banica, dupa care, la restaurant, este surprinsa cu tort si sampanie, ca ziua sa se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alaturi de prieteni.

„Mi-am dorit ca acest videoclip sa fie mai personal, sa fiu mai aproape de fani si acestia sa vada si o alta parte a mea”, a explicat Andra.

„Filmarile au durat peste 16 ore, insa timpul a trecut foarte repede! In plus, petrecerea de la final, cu prietenii si colegii mei, m-a facut sa nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune!”, a mai spus Andra.

Desi ziua Andrei este in august, artista s-a distrat pe cinste la filmari, ba chiar multi prieteni si colegi de breasla si-au intrat foarte bine in rolurile din clip si i-au urat si cantat „La multi ani!”.

Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmari, insa i-a facut o surpriza Andrei si i-a fost alaturi la petrecere, prin live streaming.

„Il admir foarte tare pe Marius, este un compozitor si un interpret foarte talentat”, a spus Andra.

Melodia „Atata timp cat ma iubesti” este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil!