MUZ FM

NEWS

Andra, Enrique Iglesias, Descemer Bueno, El Micha – Nos Fuimos Lejos [VIDEOCLIP OFICIAL]

Nu-i faceți confidențe lui Enrique Iglesias, fiindcă nu poate ține un secret! Artistul spaniol i-a stricat o surpriză Andrei, pe care solista o pregătise fanilor ei din România.

Enrique Iglesias a pregătit o versiune în limba română a piesei Nos Fuimos Lejos, pe care o interpretează împreună cu Descemer Bueno. În noul videoclip al melodiei o are ca invitată pe Andra, artistă care colaborase în trecut cu Descemer Bueno. De fapt, cel mai probabil această inițiativă i se datorează artistului cubanez, care a remarcat-o în 2017, în timpul unor înregistrări realizate în studioul său.

Iglesias a anunțat pe Facebook că în curând va fi lansată versiunea în limba română a melodiei Nos Fuimos Lejos, care o va avea pe Andra în centrul atenției.

Aș fi vrut să păstrez surpriza, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, așa că ați aflat deja despre ce e vorba. Pe (23 august 2018 – n.r.) e lansarea, așa că de abia aștept să îmi spuneți cum vi se pare”, a mărturisit Andra pe Facebook.

Prima versiune a piesei, realizată în colaborare cu artistul raggae El Micha, a beneficiat de un videoclip filmat în februarie 2018, în Las Vegas. Lansarea a avut loc în 6 aprilie 2018, iar în primele 24 de ore a avut 1,2 milioane de vizualizări.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: protv.ro

Lasă un răspuns