MUZ FM

NEWS

Angelia Jolie isi schimba RADICAL viata!

Angelina Jolie continuă să ne uimească: după ce a anunţat că se va mărita cu Brad Pitt, vedeta a declarat că vrea să renunţe, cel puţin pentru moment, la cariera sa de actriţă. Motivul ar fi pus pe seama faptului că doreşte să se concentreze mai mult asupra activităţilor caritabile şi de regie.

„Am avut o carieră minunată”, a spus Angelina. „Voi mai face câteva filme, dar îmi pare bine că pot să fiu selectivă şi că mă pot bucura de alt gen de roluri, precum acesta din Maleficent, a adăugat ea.

În plus, vedeta a declarat că şi-ar dori să se concentreze mai mult asupra meseriilor de scenarist şi de regizor, dedicându-se şi activităţilor ONU.

La numai 38 de ani, Angelina Jolie, premiată cu Oscar şi desemnată actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood în anii 2009, 2011 şi chiar 2013, fiindt şi ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul comisariat pentru refugiaţi din cadrul ONU.

În plus, se pare că Angelina Jolie şi partenerul ei, Brad Pitt, vor apărea din nou împreună pe marele ecran, într-o peliculă care ar urma să aibă la bază un scenariu scris chiar de celebra actriţă. Astfel, va fi pentru prima dată în ultimii aproape zece ani când cei doi vor apărea împreună pe marele ecran. Cei doi au mai apărut şi în filmul Mr. and Mrs. Smith, acolo unde a luat naştere frumoasa lor poveste de dragoste.