MUZ FM

NEWS

Angelina Jolie nu vrea o carieră în actorie pentru copiii ei

Angelina Jolie a vorbit despre faptul că a lucrat împreună cu copiii săi la filmul de animație „Kung Fu Panda 3” și a mărturisit că nu și-ar dori ca ei să îi calce pe urme din punct de vedere al carierei.

Celebra actrița Angelina Jolie a recunoscut, într-o apariție televizată recentă, ca ea și soțul său, Brad Pitt, nu și-ar dori pentru copiii lor să îi urmeze în cariera la Hollywood, decât dacă ar face și altceva înainte. Deși vine dintr-o familie de actori, Angelina a admis că nu i-ar plăcea ca și copiii ei să devină staruri de cinema.

„Sper că nu”, a spus Angelina Jolie, râzând, când a fost întrebată de copiii săi, care au mici roluri în ultimul film animat în care este implicată și ea, și dacă au prins gustul actoriei. „Am spus întotdeauna că, dacă vor ajunge să fie actori, sper să facă altceva înainte”, a adaugat ea.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună: Maddox, de 14 ani, Paz, de 12, Zahara, de 10 ani, Shiloh, 9 ani, și gemenii Knox si Vivienne, de 7 ani. Angelina a mai spus că a fost foarte distractiv să lucreze împreună cu ei la filmul „Kung Fu Panda 3”, și că toți și-au luat rolurile foarte în serios și s-au străduit să facă o treabă bună.

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns