MUZ FM

NEWS

Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnat un acord oficial în privinţa custodiei celor şase copii ai cuplului

Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnat un acord oficial în privinţa custodiei celor şase copii ai cuplului.
Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului.
Potrivit unor documente depuse în instanţă, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie, luni, custodie unică.
Brad Pitt va continua să beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-şi vedea copiii, conform unei înţelegeri încheiate de cei doi actori, însă vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea în vedere în toate situaţiile interesul minorilor” şi care va decide dacă cei şase minori doresc sau nu doresc să îşi revadă tatăl.
Acelaşi judecător american l-a obligat pe Brad Pitt să se supună unor teste antidrog şi antialcool aleatoare – chiar dacă starul hollywoodian s-a oferit el însuşi să facă astfel de teste – şi să participe la sesiune terapeutice săptămânale, individuale şi de grup, cu un psiholog.
De asemenea, vizitele lui Brad Pitt vor depinde de acum înainte de deciziile copiilor săi.
Noul acord în privinţa custodiei reprezintă o nouă lovitură pentru Brad Pitt, care şi-a mai văzut copiii doar în prezenţa unui psiholog, după ce a fost acuzat că l-a agresat verbal pe fiul său cel mare, Maddox, la bordul unui avion privat, în timpul unei călătorii în familie, în luna septembrie.
După incidentul prezumtiv de la bordul acelui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.
Sursă: News.ro

Lasă un răspuns