MUZ FM

NEWS

Angelina Jolie şi Christian Louboutin lansează o gamă de pantofi, inspirată din filmul „Maleficent”

Angelina Jolie s-a asociat cu designerul Christian Louboutin pentru a lansa o ediţie limitată de pantofi cu toc, al căror design este inspirat din stilul vestimentar al personajului pe care actriţa americană l-a interpretat în filmul „Maleficent”, informează contactmusic.com.

rs_1024x759-140312101526-1024.Angelina-Jolie-Maleficent.jl.031214

Recent, Christian Louboutin a creat pentru actriţa americană o serie de pantofi speciali, realizaţi în alb, negru şi auriu, pe care Angelina Jolie i-a purtat pe covorul roşu, în timpul turneului mondial de promovare a celui mai recent film al ei, „Maleficent”.

Încântaţi de acea colaborare, vedeta americană şi cunoscutul designer francez au decis să extindă proiectul iniţial şi să lanseze astfel o ediţie limitată de pantofi cu toc.

Acea gamă se va intitula Malangeli şi va include doar 96 de perechi de pantofi cu toc. Potrivit independent.co.uk, pantofii sunt realizaţi manual în atelierul din Paris al creatorului Christian Louboutin, au tocuri sculptate, părţi laterale din dantelă şi, desigur, deja celebra talpă roşie – o marcă înregistrată a designerului francez.

Pantofii din gama Malangeli pot fi achiziţionaţi în sistem de precomandă şi vor fi comercializaţi cu preţul de 1.495 de dolari. Toate încasările vor fi donate organizaţiei de caritate SOS Children’s Village, o fundaţie care îi ajută pe copiii orfani şi pe cei abandonaţi.

Lungmetrajul „Maleficent”, produs de studiourile Disney, este un film de acţiune care spune povestea clasică „Frumoasa din Pădurea adormită” din punctul de vedere al personajului negativ – interpretat de Angelina Jolie.

Pelicula a devenit o adevărată „afacere de familie”, întrucât, pe lângă Angelina Jolie, care joacă rolul principal, alţi membri ai familiei Jolie-Pitt au interpretat câteva roluri secundare în această peliculă. Vivienne, în vârstă de patru ani, joacă rolul prinţesei Aurora, iar Pax şi Zahara apar în scena botezului surioarei lor, atunci când un blestem teribil este aruncat asupra copilului.