MUZ FM

NEWS

Angelina şi Brad au vândut pozele de nuntă cu 2 milioane de dolari

Angelina Jolie şi Brad Pitt au vândut pozele de la nuntă revistelor People şi Hello, motiv pentru care acestea se află acum sub mai multă presiune financiară decât în urmă cu câţiva ani. Chiar dacă suma poate părea mare, pozele acestea au fost mult mai ieftine decât cele cu copiii lor, care au fost vândute în trecut, acestea valorând aproape 20 de milioane de dolari.

În 2006, Angelina şi Brad au vândut primele poze cu fiica lor Shiloh revistei People cu 4 milioane de dolari, apoi în 2007 au vândut ambelor publicaţii fotografii cu fiul lor Pax pe o sumă ce nu a fost făcută publică. În 2007, cei doi au primit nu mai puţin de 14 milioane de dolari pentru primele poze ale gemenilor Vivienne Marcheline şi Knox Leon.

Însă cuplul nu are nevoie de aceşti bani, averile lor cumulate ajungând la 385 milioane de dolari. Toţi aceşti bani ajung la Fundaţia Jolie-Pitt, care îi donează cauzelor umanitare din toată lumea.
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august 2014 la Castelul Miraval din Franţa, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse la care au participat doar 20 de oameni.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith”/„Domnul şi Doamna Smith”, în 2004, iar în 2006 cei doi au anunţat oficial că sunt împreună, când Angelina a anunţat că este însărcinată.

La nouă ani de atunci, cei doi vor juca din nou împreună în acelaşi film, de data aceasta unul scris şi regizat de însăşi Angelina. În drama „By the Sea”, cei doi vor fi un cuplu căsătorit, iar filmul se va concentra pe obsesia sexuală a personajelor cu vecinii lor.

Sursa: Cosmopolitan.ro