MUZ FM

NEWS

Antonia a divortat in secret!

Chiar daca Antonia nu a recunoscut oficial ca a divortat de soţul ei, Vincenzo Castellano, fostul ei socru, Ciro Castellano, vine si face lumină în acest caz.
“Cu Antonia nu mai am nicio relaţie, sunt bunic şi atât. Ce treabă să mai am eu? S-au despărţit, au divorţat şi gata, îşi vede fiecare de drumul lui. Copiii au greşit când s-au căsătorit, erau tineri, s-au grăbit şi au ajuns repede la divorţ, dar au făcut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul ăsta lupt! E viaţa mea, e fetiţa mea superba”
“Am încercat să îi împac… o dată, de două ori, gata! Acum nu mai împac pe nimeni, au luat-o pe alte drumuri. Nu mai e cale de împăcare. Eu mă gândesc doar la fetiţă. Şi ei la fel! Când a fost Antonia în Italia, ne-am înţeles excelent, am petrecut ca o adevărată familie… Dar ce pot să fac eu dacă au ales să meargă pe drumuri separate? Aici, în România, e la modă să divorţezi, nu sunt nici primii, nici ultimii! Eu ţin la familie, dar nu mai e treaba mea”, a declarat Ciro Castellano.

Lasă un răspuns