MUZ FM

NEWS

Antonia a lansat piesa „Greşesc“ VIDEO

Antonia a lansat o nouă piesă, „Greşesc“, şi se pregăteşte de o serie de concerte atât în România, cât şi în străinătate.

„«Greşesc» este o piesă sensibilă, de dragoste, mulţi oameni se regăsesc în mesajul ei şi în starea pe care o creează. Februarie este o lună în care celebrăm dragostea mai mult ca oricând, aşa că sper să fie primită cu căldură de toţi cei care se bucură de iubire în fiecare zi“, a declarat Antonia.

Piesa este produsă de echipa Seek Music, compozitor fiind Theea Miculescu („Fete din Balcani“ – Corina, „Ne împotrivim“ – Lora, „Singuri în doi“ – Peter Pop), iar producător este Alexandru Antonescu aka Zagga (producţiile pentru „Pe aripi de vânt“- Delia, „Falava“ – Andra, „Îngerii au demonii lor“ – Dan Bitman, „Save me“ – Listen Bee, care a primit discul de platină în Suedia).

Videoclipul piesei „Greşesc“ a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai colaborat pentru „Marabou“.

„Sunt încântată, ca de fiecare dată, să lucrez alături de o echipă profesionistă, în care am încredere şi care mă ajută să am un look fresh de fiecare dată în videoclipurile mele, şi de un regizor şi de un regizor de imagine creativ cum este Khaled Mokhtar“, şi-a lăudat cântăreaţa partenerii.

În perioada următoare, Antonia urmează să susţină concerte în România, dar şi în Canada, Germania (Hamburg) şi Anglia (Londra). În plus, pregăteşte piese noi pe care le va lansa în cursul acestui an.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns