MUZ FM

NEWS

Antonia a lansat „imnul geloziei”! Vezi aici clipul noului single, intitulat „Amya” – VIDEO

Antonia lasă în urmă piesele de vară şi de dans, lansând un imn al geloziei, numit „Amya”. Piesa primeşte un videoclip ce spune o poveste a feminităţii puternice, în care un el este răpit şi pus să îşi mărturisească greşelile.

Antonia şi o echipă de fete dure îl prind în flagrant pe un „EL”, legat la ochi şi dus într-un atelier auto. Artista apare în două ipostaze în clip, cea de gangster cu o haină de blană roz şi cea senzuală, cu o jachetă aurie lasată peste umeri. Refrenul „A mia mia oară minţi minţi/ A mia mia oară îmi ies din minţi” se va auzi cu siguranţă la televiziuni, radiouri şi în cluburi pe final de an.

Instrumentalul dance e mixat cu o voce masculină cu tentă reggae, care jonglează cu cuvintele „dubii” şi „iubi”. „Amya” este o piesă jucăuşă, combinând dulceaţa şi veninul femeii trădate, minţite şi înşelate. S-ar putea crede că melodia îi este dedicată lui Alex Velea, dacă nu ar fi fost creată chiar de acesta. Artistul hip-hop s-a ocupat de muzică, dar şi de text, unde a colaborat cu Cristian Valentin Udrea.

Instrumentalul a fost realizat de către Răzvan Matache şi Florin Buzea. Regizorul videoclipului este Khaled Mokhtar, care a colaborat cu Inna, Irina Rimes, Alexandra Stan şi Mihai Ristea pentru materiale vizuale spectaculoase.

Antonia a avut o vară ocupată, lansând piesa „El Amor”, colaborare cu Micke în august, după hitul „Iubirea Mea” din luna iunie. Anul începea cu videoclipul şi piesa lascivă „Dor de Tine” şi o colaborare sexy cu G Girls.

 

Lasă un răspuns