MUZ FM

NEWS

Anul 2016 – anul divorţurilor pentru celebrităţi. Topul despărţirilor

Anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru dragoste, dacă e să ne uităm la toate vedetele care au trecut prin despărţiri. Care au fost vedetele ce au zis adio, într-un stil foarte public anul acesta?

Două relaţii s-au încheiat cu scandal anul acesta, iar una dintre aceste despărţiri a fost cu atât mai neaşteptată. Ne referim, evident, la Brad Pitt şi Angelina Jolie, care au împreună şase copii. Cuplul oficializase legătura de doar doi ani, dar erau împreună de peste 10 ani de zile.

 

O altă despărţire neaşteptată, ţinând cont de dovezile de dragoste de care aveam parte pe social media, a fost cea dintre Taylor Swift şi Calvin Harris. Cum cântăreaţa se inspiră din viaţa personală pentru majoritatea pieselor sale, ne aşteptăm că următorul album să conţină nişte referinţe la DJ-ul şi producătorul scoţian. El deja a dat startul, pentru ca a lansat My Way, un single cu un videoclip care ne face să ne gândim un pic la fosta sa iubită de peste Ocean.

The Weeknd şi Bella Hadid au spus adio dragostei după ce au fost împreună mai bine de un an, motivul fiind programele încărcate ale amândurora. Momentul a fost cu atât mai dubios, cu cât cei doi s-au întâlnit pe catwalk-ul Victoria’s Secret, unde Bella era model, iar cântăreţul australian, invitat special.

Nici Lady Gaga nu a dus-o mai bine, iar dacă e să punem baza în zvonuri, piesa Million Reasons ar fi dedicată fostului ei logodnic, actorul Taylor Kinney. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească după 5 ani de zile şi după ce starul din Chicago Fire o ceruse de nevastă pe Mother Monster de Ziua Îndrăgostiţilor în 2015. În loc de nuntă, care nu primea nici o dată clară de la Lady Gaga, au ajuns la despărţire.

O altă despărţire cu răsunet a fost cea dintre Mariah Carey şi James Packer. Şi ei ar fi trebuit să audă clopotele de nuntă după un an de la oficializarea relaţiei, însă au ajuns să se despartă dintr-o serie de motive, iar Mariah se recuperează acum alături de unul dintre dansatorii ei.

 

Un alt dansator/coregraf e foarte nefericit în momentul de faţă, Casper Smart fiind părăsit de Jennifer Lopez. De-a lungul relaţiei lor de 5 ani, cei doi s-au tot împăcat şi despărţit, dar se pare că de data asta treaba e finală. Unde mai punem şi faptul că J.Lo s-a sărutat cu fostul soţ, Marc Anthony, iar acesta deja a divorţat, iar zvonurile spun că s-ar împăca. N-ar fi rău, ţinând cont de faptul că au doi copii împreună.

Alt cuplu care ar fi trebuit să facă schimb de verighete şi au ajuns la despărţire sunt Iggy Azalea şi Nick Young. Logodiţi de un an şi cu o Iggy care deja începuse să îşi caute rochia de mireasă, jucătorul de baschet se pare că se vedea şi cu alte femei. Şi ca să pună sare pe rană, după despărţirea de Iggy, rapperiţa a aflat că fosta prietenă a lui Nick era din nou însărcinată, semn ca s-ar fi văzut cu ea cât ei încă erau logodiţi.

Divorţ cu scandal, judecători şi bani aruncaţi a fost şi cel între Johnny Depp şi Amber Heard. Actriţa l-a acuzat că a bătut-o şi a abuzat-o emoţional, iar întreaga poveste a explodat în presă. Ca să ţină totul departe de tabloide şi să fie lăsat în pace, actorul a scos carnetul de cecuri şi i-a plătit câteva milioane de dolari despăgubire celei care i-a fost soţie doar 15 luni.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns