MUZ FM

NEWS

Anunt important de la Robbie Williams: Se lasa de muzica – Ce job si-a ales (Video)

Artistul Robbie Williams a declarat recent ca s-a „plictisit” de muzica si ca va renunta la cariera pentru un job de mecanic in Germania. In plus, spune el, actualul loc de munca nu e unul „potrivit” pentru un tata.

In varsta de 40 de ani si tata a doi copii, Theodora, de doi ani, si Charlton, de sase saptamani, Robbie Williams se declara plictisit sa tot faca muzica, dupa 25 de ani: „Sa fiu sincer cu voi, m-am cam plictisit sa fiu star pop/rock. Am fost foarte, foarte norocos, am avut o cariera minunata, dar vreau sa fac altceva”, declara el, conform ContactMusic.

Artistul a lansat cel de-al 11-lea album de studio, „Under the Radar Volume 1” saptamana trecuta.

Chiar daca a vandut pana acum 140.000 de albume, Robbie Williams afirma ca e gata sa renunte la cariera sa pentru a se muta in Germania. Intr-o inregistrare postata pe canalul sau oficial de YouTube, acesta explica: „Te iubesc, Germania; intotdeauna te-am iubit si intotdeauna te voi iubi.

Vreau sa fac ceva diferit ce implica sa locuiesc in Germania. Pentru prima oara in viata mea vreau un job care sa fie chiar job, un loc de munca potrivit. Sunt tata acum si mi se pare potrivit sa am unul”.

Fostul component al trupei Take That a dezvaluit ca a luat in calcul si sa devina jucator profesionist de fotbal, insa a decis ca a lucra cu masini ar fi mai potrivit, asa ca ii atentioneaza pe mecanicii germani sa fie pe faza.

„M-am gandit la ce optiuni am legat de noul meu loc de munca si m-am gandit ca fotbalist in Germania… poate. Apoi (mi-am dat seama ca – n. red.) nu, sunt prea batran… Ceva in moda? Nu, sunt prea gras. Apoi mi-am spus ‘Germania are masini super. Dati-mi un telefon'”, mai spune cantaretul in inregistrare.

Sursa: ziare.com