MUZ FM

NEWS

Apariția lui Cardi B de la Paris Fashion Week – INEDITĂ [FOTO, VIDEO]

Cardi B este o artistă care știe cum să își surprindă fanii, iar de această dată, la Paris Fashion Week, nu s-a lăsat mai prejos.

Cardi B a avut o ținută cu totul și cu totul inedită. Artista a ales să poarte o ținută înflorată, din cap până în picioare, creată de designerul Richard Quinn. Însă, nu este o ținută înflorată banală, ci o un întreg ansamblu care îi acoperă atât fața, cât și mâinile și picioarele.

Într-un clip postat pe Instagram, Cardi a spus: „Am auzit că mi-ați simțit lipsa la New York Fashion Week. Sunt aici să mă vedeți în toată splendoarea”. În videoclipul postat, ea se plimbă lângă Turnul Eiffel, în timp ce persoanele care se aflau acolo o admirau și imortalizau acest moment într-adevăr surprinzător.

De asemenea, ea a avut și pe Twitter o postare extrem de interesantă, lăsând să se înțeleagă faptul că este o persoană asumată și că nu are nevoie de validarea celor din jur: „Cum să înțeleagă asta când ei nici măcar nu mă înțeleg pe mine,” a scris Cardi B pe Twitter.

Cardi B a fost surprinsă în primul rând la prezentarea noii colecții de primăvară Thom Browne. Cardi B a ales să poarte un sacou gri decoltat, o fustă până la genunchi în aceeași nuanță și botine cu o platformă impresionantă. Lângă ea a stat chiar Anna Wintour, care, în urmă cu câteva luni, și-a exprimat public opinia despre stilul vestimentar al lui Cardi B „Am fost complet impresionată de superba rochie pe care Cardi B a purtat-o anul acesta la Gala Met. A arătat incredibil.”

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: instagram.com, twitter.com, elle.ro

Lasă un răspuns