MUZ FM

NEWS

Apple a lansat iOS 11.3, cu noi opţiuni pentru gestionarea performanţei telefonului şi a datelor personale

Noua versiune iOS include mai multe opţiuni importante pentru utilizatori. Printre acestea se numără şi Battery Health, lansată în urma scandalului privind încetinirea intenţionată a performanţei modelelor mai vechi de iPhone, pentru a proteja bateria.

Cu ajutorul noii opţiuni, utilizatorii pot verifica oricând starea bateriei şi, dacă doresc, pot dezactiva sistemul „performance management”, care protejează bateria reducând din performanţa telefonului. Astfel, telefonul lor va funcţiona la parametri optimi, dar va solicita foarte mult bateria.

O altă opţiune importantă cu care vine noua versiune a sistemului de operare este gestionarea mai sigură a datelor personale. Începand cu luna mai, Apple va introduce şi un nou sistem de management al datelor private.

Astfel, prin intermediul site-ului Apple ID, utilizatorii vor putea obţine o copie a datelor personale pe care le deţine Apple despre ei şi pot dezactiva sau chiar şterge contul, pentru ca Apple să nu mai aibă acces la aceste informaţii.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: yoda.ro

Lasă un răspuns